Haber

Uçakta doğum yapana kadar hamile olduğunun farkında değildi.

Uçak yolculuğunda yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Ekvador’un Guyaquil kentinden Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a giden Tamara isimli kadın mide ağrısı şikayeti ile tuvalete gitti. Ardından büyük bir sürprizle karşılaşan kadın doğum yaptı.

DOĞUM ZAMANINDA HAMİLE OLDUĞUNU ANLARSINIZ

Tamara, doğum sırasında hamile olduğunu anladığını söyleyerek şaşırırken, sürpriz doğumun ardından uçakta bulunan Avusturyalı iki doktor ve bir hemşirenin Tamara’ya yardım ettiği belirtildi. Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, anne ve bebeğin sağlık durumunun uygun olduğu belirtilirken, bebeğe uçaktaki yardımcı yolculardan biri olan Maximiliano’nun adı verildi.

“BEBEĞİ ELİNDE OLSUN”

Uçağın Amsterdam Schiphol Havalimanı’na inmesinin ardından Tamara ve Maximiliano, Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada, “Tamara Hollanda’ya inmeden birkaç saat önce karnı ağrıdı ve tuvalete gitmeye karar verdi. İki kasılmadan sonra aniden bebeğini kucağına aldı. Tamara’nın olduğundan haberi yoktu. hamile ve bu olaya oldukça şaşırdı. Neyse ki Tamara ve Maximiliano’nun sağlıkları iyi.”

MADRİD’E GİTMEK İÇİN

Açıklama şöyle devam etti: “Kadın doğum departmanındaki ekip, hem anne hem de oğlunun en iyi şekilde bakım görmesini sağlamak ve Maximiliano için gerekli evrakların hazırlanmasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptı. Tamara ve Maximiliano mümkün olan en kısa sürede Madrid’e gidecek. Spaarne Gasthuis dileklerini iletiyor.” onlar iyi. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu